En lidt nemmere måde at få luft i finanserne på!

Når det kommer til finanserne, så ser de ikke lige godt ud hver måned, der findes dog en løsning!

For mange er nogen måneder hårdere end andre. Det kan være at der lige vælter et par uforudsete udgifter ind af døren. Det kan være køleskabet blevet et varmeskab. Det kan være bilen pludselig skal have nye sommerdæk eller måske gik der bare en rude da stigen væltede. Uanset hvad udgifter der kommer flyvende. Så kan det presse månedens budget helt op i hjørnet. 

Der findes en smart måde at rykke lidt på tingene på uden at skulle i banken og låne penge. Du kan nemlig får en smart afbetalingskonto, som du kan bruge på nettet og nu også i butikker via et kreditkort. Den går ud på at alle dine købe trækkes på en slags debet konto, du så kan betale af over flere måneder. 

Nu lyder det hurtigt som at tage et kviklån, men det er det faktisk ikke. Det virker ved at du har en konto, der ikke koster noget at have. Når du så bruger den skal du kun betale renter af de penge du faktisk låner. Det vil sige der kommer ikke gebyrer eller andet oveni. 

Du kan købe alt med det. 

Det er lavet så smart det kan bruges i stort set alle online butikker i Danmark. Dermed kan du købe ting som sko, tøj, frækt lingeri, mad, elektronik, hvidevarer, sportsudstyr ja endda sexlegetøj på afbetaling. Det hele samles i et fælles beløb der så trækkes fra din konto i små bidder. Du indstiller den til hvor hurtigt det skal betales retur og så går det automatisk. Det er en smart løsning til de måneder hvor du sidder utrolig stramt i det. Igen, det gode er at den kun koster at bruge, når du rent faktisk bruger den. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *