5 fordele ved at arbejde hjemme

I corona tiden, er der mange, der er blevet sendt hjem for at arbejde. Det kræver dog, at man har udstyr til det. Noge har det bedste med at skulle ud ad døren, men mange har faktisk fundet ud af, at man arbejder mere koncentreret, og man er mere tryg i sine egne hjemmelige opgivelser. Men her er yderligere 5 fordele, ved at arbejde hjemme.

1. Man kan handle udenfor myldretiden

Medmindre at man har faste arbejdstider, som kræver ens fysiske tilstedeværelse, eventuelt over Teams. Så kan man prioritere ens tid i løbet af dagen. For eksempel, kan man udnytte, at handle ind til aftensmaden om formiddagen, hvor der ikke er et mylder af mennesker, som der altid er, når man handler på vej hjem fra job.

2. Man har ingen transport udgifter

En anden fordel er, at man sparer transporttiden til og fra arbejde. For mange betyder det, at man kan sove længere om morgenen, og have før fri om eftermiddagen. Man sparer både udgifter til transporten, uanset om det er til offentlig transport, eller til egen bil. Man spilder ofte meget unødvendig til, på at sidde i bilen, eller i bussen/toget, for at komme til og fra arbejde.

3. Hold pause, når man trænger

Ved at arbejde hjemme, så kan man også selv bestemme, hvornår man vil holde sin frokostpause. Hvis man er godt igang, så kan man rykke sin frokostpause til, når man har tid. Her kan man selv bestemme, hvad man vil i frokostpausen, for hvis man ikke er sulten, kan man gå en tur med hunden, eller gå en lille lur på sofaen. På en måde, kan man selv prioritere, hvad man bruger tiden på, og hvordan. Der er ingen chef, der står fysisk og ånder én i nakken, og man er ikke tvunget til at gå til frokostpausen kl. 12, og være social. Desuden, så behøver man ikke at lave madpakke om aftenen til sig selv.

4. Ordne praktisk ting

Når man alligevel er hjemme, så kan man også udnytte, at tømme opvaskeren, eller sætte en vask over. Prisen på vand og el, er faktisk lavere om formiddagen, når andre er på arbejde. Det er set ii forhold til, om eftermiddagen, hvor mange sætter en vask over, når de kommer hjem fra job, eller sætter opvaskeren over efter aftensmaden, hvor efterspørgslen på vand og el er højere, og dermed dyrere. Desuden kan man også ordne de praktiske og kedelige ting, som man normalt gør, når man kommer hjem fra job, om formiddagen, eventuelt imens ungerne er i skole, og så har man pludselig mere fritid om eftermiddagen og aftenen.

5. Man behøver ikke at gøre noget du af sig selv

En af de bedste ting, måske især for kvinder og de forfængelige mænd, er at man ikke skal stå op, gå i bad, og gøre sig klar med make-up og sat hår, om morgenen. Medmindre man skal vise sig foran i Teams-møder, så kan man stadig sidde i pyjamas til langt ud på formiddagen. Man kan være mere afslappet i sin stil i sit Herligt Hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *