Alle kan have brug for et billigt lån

Du er sikkert blevet tudet ørerne fulde af, at du helst skal undgå at låne penge. Måske har du fået at vide, at det er dyrt og en farlig vej at begive sig ud på. Men det behøver det faktisk ikke at være. Du skal bare kigge dig for og vide, hvad du skal holde øje med.

Find de billigste lån

Er du kommet dertil, at du har bruge for at låne penge, så lad være med at kaste dig over det første og det bedste lån, du falder over. Alle reklamerer med, at de har de bedste og de billigste lån. Men hvad bør du holde øje med for at finde et billigt lån uden sikkerhed?

Først og fremmest bør du kigge på de forskellige låneguides, der findes på nettet. En låneguide er et website, som har samlet information om mange forskellige og billige lån. På en låneguide eller med en låneberegner kan du i ro og mag sammenligne priser på de forskellige typer af lån. Låneguiden sammenligner forskellige lånudbydere eller typer af lån. For eksempel kigger den på, hvor meget du kan låne hos de forskellige udbydere, renterne, og hvor længe du må være om at afdrage på lånet. Vær altid opmærksom på, at selv om du kan få et forbrugslån gennem en bank, så er det ikke nødvendigvis billigere end det lån, du kan få fra andre udbydere.

ÅOP (årlige omkostninger i procent)

Alt for mange, der er på udkig efter et billigt lån uden sikkerhed, kigger kun efter størrelsen på de renter, der skal betales af på lånet. Det er dog ikke helt nok. Rigtigt ofte skal der nemlig også betales forskellige former for gebyrer og omkostninger for overhovedet at stifte et lån. Et af de vigtigste parametre eller rettesnore til dig, der ønsker at låne penge, er derfor ÅOP eller Årlige Omkostninger i Procent.

Det er nemlig ikke altid, at du kan vurdere om et lån er billigt ud fra størrelsen på dit månedlige afdrag. ÅOP er den årlige udgift i procenter, som du har på dit lån. Det er den reelle udgift, du vil få på lånet, og derfor er det ÅOP, som du bør sammenligne for de forskellige typer af lån.

Når du har fundet et lån, så er det meget nemt at ansøge om lånet uden sikkerhed. Dog er der ofte nogle få krav til dig, før du kan ansøge om et billigt lån online: du skal have fast bopæl i Danmark, du skal være fyldt 18 år, du skal have et NemId og må ikke være registreret i RKI (Ribers Kredit information).

Du skal dog altid huske én ting, nemlig at alle lån uanset størrelsen skal betales tilbage. Derfor bør du altid undersøge prisen på et forbrugslån, uanset om du tager dit billige lån gennem en bank, som sms- eller kviklån på nettet. Ser du ser dig blot lidt for og sætter dig ind i sagerne, så kan du sagtens finde frem til det billigste lån i Danmark.

2 tanker om “Alle kan have brug for et billigt lån

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *