Det skal du vide, når du booker en stripper

Skal din natklub have et spændende indslag? Eller skal din polterabend spices lidt op med et frækt indslag? Så kan løsningen være en stripper, der kan lave lidt vovet underholdning.

Inden internettets spæde start var det ret kringlet at få fat på en stripper til privatarrangementer. Så skulle man se bagerst i Ekstra Bladets ’massage annoncer’. Med internettet er det nu blevet meget nemmere at finde frække shows.

Her kan du være mere sikker på, at de mandlige eller kvindelige strippere har nogle ordentlige forhold til ordentlig løn. Derudover har du flere steder også mulighed for at finde præcis den person, der skal stå for dit stripshow.

Sådan sikrer arbejdsgiverne de bedste strippere

At strippe er en kunstform, og du kan være både god eller dårlig til det. For at dig som bestiller en stripper, får et lækkert show, skal arbejdsgiverne sørge for at finde de bedste strippere her i landet. Hvis du vil være sikret ordentlig kvalitet, skal du gå efter de steder, der udvælger bestemte strippere, men også uddanner nye talenter.

Det er også muligt at få besøg af strippere præcis der i landet, du befinder dig. Søger du efter strip Odense, støder du med garanti på nogle strippere, der kan komme forbi dig. Vil du gerne have et show af en bestemt stripper i Odense, handler det om at undersøge om den person laver strip dér. Nogle strippere tager gerne bestemte steder hen for et kørselstillæg, men så skal du også være ude i god tid.

Tager vi strip Odense som eksempel er det helt sikkert muligt at få præcis den stripper, du ønsker. Om det så er en blondine eller brunette. Eller storbarmede og en anelse bredrøvede. Eller måske muskuløse og helt skarpt skåret.

Hvad skal din stripper optræde med?

Med Stripper Odense er du sikret en sublim oplevelse. Du kan selv ønske, hvad din stripper skal have på. Skal det være rigtig Odenseansk kan det måske være H. C. Andersen-inspireret.

Der findes mange forskellige supplementer til stripshowet, som kan skabe lidt ekstra god stemning til din firmafest, polterabend eller julefrokost. Du kan for eksempel også finde en stripper, der kan servere drinks topløs eller måske lave en fræk omgang Body tequila. Der er altid en lapdance inkluderet, men er der flere, der vil have en tur, må du aftale det med stripperen.

Skal der være lidt ekstra, kan du også bestille et dobbeltshow og få besøg af to strippere. Det kan være to kvinder, to mænd eller hvis der skal være lidt til alle, så én af hver.

Har du et firma, der skal afholde et event, kan du også finde eventpiger. De kan lidt af hvert afhængig af, hvad du ønsker. Skal de vaske biler? Eller måske servere drinks? Det kan også være de skal optræde som statister. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *