Få styr på dit hjemmekontor

Med den tid vi lever i lige nu, kan der være lange udsigter til, at du for alvor kan få lov til at stille op på firmaets kontor hver morgen du skal på arbejde.

Med flere og flere virksomheder, der beder deres medarbejdere om at arbejde hjemme, mere eller mindre på ubestemt tid, så bliver det også vigtigere, at man som medarbejder, får indrettet sig derhjemme, så man kan arbejde hjemmefra.

Det betyder at der skal være styr på hjemmekontoret, så du kan arbejde hjemmefra uden forhindringer, og så du kan arbejde uforstyrret.

Sørg for at være komfortabel når du arbejder

Når du skal arbejde hjemmefra og sidde foran computeren hele dagen, så er det meget vigtigt at man har det komfortabelt når man sidder og arbejder.

Det starter først og fremmest med den stol du sidder i. Sidder du i en stol, som primært bruges ved spisebordet, så er det næppe en stol der er god at sidde i, i flere timer.

Det er her, du skal have en god kontorstol. Det er vigtigt, at du får god support i ryggen og i lænden, så du ikke får rygproblemer når du sidder i din stol i lang tid ad gangen. Dertil kan det også være rart at have en kontorstol med god armstøtte, så man ikke ender med at få musearm. I sidst men ikke mindst, skal den selvsagt kunne indstilles i højden. Det er vigtigt, at din kontorstol har den rigtige højde, så du sidder naturligt ved dit skrivebord.

Så når du skal indrette dit hjemmekontor, er det første du bør tænke på, en god stol. Så invester i en ordentlig kontorstol. I længden vil din krop takke dig for din investering. 

 

Andre møbler og belysning er også vigtigt

Udover en rigtig god kontorstol, er et godt skrivebord vigtigt. Og meget gerne et ergonomisk skrivebord, så du også kan arbejde stående til tider. Det er nemlig sundt for dig skiftevis at sidde og stå op når du arbejder ved computeren.

Men kontorstol og skrivebord er ikke det eneste der går ind i et godt hjemmekontor. På det fleste arbejdspladser arbejder man via en bærbar. Derfor er det ofte rigtig rart at have en rigtig computerskærm, som man kan koble sin bærbare computer til. Så kan man reelt set bruge 2 skærme, hvilket også kan være med til at gøre dit arbejde nemmere.

Til sidst så er belysningen i dit hjemmekontor også rigtig vigtigt. Du vil gerne have et blødt lys, der mest af alt giver tæt på samme belysning som sollys ville gøre.

Det nytter ikke noget, at du arbejder i et lys der er alt for skarpt. Det vil hurtigt gøre, at du får ondt i hovedet hvis du sidder i det for længe.

 

Så når nu du skal arbejde hjemmefra på ubestemt tid, så gør dig selv den tjeneste at få indrettet dit hjemmekontor ordentlig med en god kontorstol, et godt skrivebord, ordentlig belysning, og måske med lidt lyse farver, der gør at rummet har en behagelig fremtoning. 

1 tanke om “Få styr på dit hjemmekontor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *