Gør dit hjemmekontor personligt med en plakat

Det kan både være godt og skidt at have et hjemmekontor. Det er rart nok at være derhjemme, men nogen gange kan det også blive for meget.  

Du kan gøre hverdagen i hjemmekontoret lidt mere charmerende med en meget simpel løsning; lav din egen plakat. 

Dit helt eget hjemmekontor 

Når man har et hjemmekontor, står man overfor en balancegang, som kan være svær at overskue. Hvis det bliver for hjemligt, kan hjernen måske slet ikke skelne mellem arbejde og hjemmelivet længere, og det kan resultere i mangel af koncentration på arbejdet, eller stress når man egentlig har fri. Derfor kan det være en god idé at give kontoret et professionelt look, og blot tilsætte nogle personlige pyntegenstande selv. Det kan for eksempel være en plakat; lav din egen plakat, og gør dit hjemmekontor personligt. 

Den motiverende plakat 

Når du skal lave din egen plakat, skal du først og fremmest vælge, hvad du ønsker, at plakaten skal kunne give dig i hverdagen. Her er blandt andet motiverende plakater populære.  

Det kan være, at der er et citat, som du synes er vildt inspirerende. Det kan du få printet på en flot plakat, og så kan du hænge den i dit hjemmekontor. Dermed kan du mærke motivationen oftere, og du vil blive mindet om, hvad du stræber efter, hver gang du ser plakaten. 

Den humoristiske plakat 

Måske er du ikke typen, der trænger til motivation. Så kan du også lave din egen plakat, som i stedet giver dig et lille smil på læben. Humor er den bedste medicin mod en grå dag, og det kan plakaten så hjælpe dig med.  

Det kan for eksempel være en sjov reference fra din favorittv-serie eller en joke fra din yndlingskomiker. Det er super sundt at grine, også når du er på arbejde, så det skader intet at bringe lidt humor ind i dit hjemmekontor. Det kan være at det er den plakat, der engang vil redde dig fra en dårlig dag. 

Den personlige plakat 

Den personlige plakat kan være med citater, som er direkte fra dit liv. Det kan være noget, som du siger tit, eller en sjov ting, som en af dine venner engang har sagt. Har du ikke lyst til at have det på dit kontor, kan det også være en rigtig god gave til en, som du holder af.  

Mange bruger plakaten til at lave lidt sjov med modtageren af plakaten, så det skal jo gerne være en person, som deler din humor. Sjove citater fra venner og familie er altid gode minder, som er det værd at forevige.  

Lav din egen plakat 

Lav din egen plakat; det er sådan set et meget nemt valg. Det giver dit hjemmekontor personlighed, det giver charme, det bringer smil, og det kan bringe lige præcis det, som du vil have til. Du kan gøre, som du har lyst til. Det gør hjemmekontoret til noget særligt, til dit, uden at hjernen forvirrer det med selve hjemmelivet. Plakaten er helt perfekt til at hænge op på hjemmekontoret. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *