Hvem har de laveste gebyrer på handel med kryptovaluta?

Det værste ved investering er selvfølgelig, at man skal betale for at få lov til at investere. Derudover skal man også betale, når man vil ud af sin investering. Kort sagt, så betaler du et gebyr to gange, og det er vigtigt at gebyret er så lille som muligt. Gebyrer rammer specielt små investorer hårdt, fordi der oftest er et minimumsgebyr. Dette minimumsgebyr kaldes også for minimumskurtage, hvis du handler på danske aktieplatforme, hvor man typisk ser dette gebyr.

 

Det behøver dog ikke at være som beskrevet ovenfor. Nej, der findes nemlig børser og platforme med fair gebyrer, så du ikke mister al din profit på gebyrer. Disse vil vi gennemgå i denne artikel, men du kan læse endnu mere på denne her side.

 

Disse valgmuligheder har du i Danmark

Hvis vi lige glemmer aktieplatformene Nordnet og Saxo, hvor du ikke kan købe ægte Bitcoins, men hvor du i stedet køber bitcoin certifikater. Disse er fine nok, hvis du bare vil spekulere, men hvis du rent faktisk vil anvende din kryptovaluta, så er det ikke det rigtige valg. Derfor behandler vi ikke disse i denne artikel.

 

Som dansker har man heldigvis en række gode alternativer. En af de mest populære blandt meget små investorer er selvfølgelig Coinbase, som har en meget flot app. Man kan komme i gang for et lille beløb, og det er en børs, der har eksisteret i mange år. Et meget godt alternativ til Coinbase er selvfølgelig BitPanda, som er fra Østrig.

 

Ønsker man dog en avanceret trading platform, så bør man nok kigge mod platforme som eToro eller Plus500. Køber du kryptovaluta på eToro, så er der tale om det underliggende aktiv. Sælger du derimod, så er der tale om CFD. Plus500 er udelukkende CFD’er. Mange tror, at eToro er en dyr platform, men for at købe Bitcoin betaler du kun et spread på 1,75%. Dette er meget lavt, og man kan faktisk også trække pengene ud til sin Bitcoin wallet.

 

Der findes selvfølgelig også danske hjemmesider, men deres gebyrer er desværre næsten altid alt for høje i forhold til de udenlandske. Du kan sagtens komme til at betale 3-4 gange højere gebyrer i Danmark i forhold til i udlandet. Bevares, man kan betale med MobilePay visse steder, og det er meget nemmere. Investerer du dog store beløb, så er der kæmpe forskelle. Èn procent betyder ikke så meget, hvis du handler for et par hundrede kroner. Er der dog tale om mange tusinde, så kan du godt se, at det hurtigt løber op.

2 tanker om “Hvem har de laveste gebyrer på handel med kryptovaluta?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *