Køb en motorcykel og få mere adrenalin i din hverdag

Savner du spænding og forandring i dit arbejdsliv? Hvad med at skaffe dig en monster sej motorcykel. Det lyder måske som svaret på en midtvejskrise, men det kan også bare være svaret, der skaber lidt mere vild energi i dit liv og dermed også energi til dit arbejde.
Forestil dig at du kørte på arbejde hver dag i en sej Bugatti model med læderjakke og vind i håret. Ville det give dig mere drive og motivation på arbejdsmarkedet?

Adrenalin som arbejdskraft

Balancen mellem arbejdsliv og andre livsområder kan være svær at greje. Ofte kører man død i enten arbejdet eller familielivet, fordi man lægger for meget energi det ene sted, og ikke har overskud det andet. Eller man føler sig fanget i hamsterhjulet, hvor hverdagen bare flyver afsted, uden at du egentlig er til stede, og nyder det, der sker.

Flere psykologer beskriver, hvordan arbejdsafhængighed kan opleves som et adrenalin-kick, hvor man bliver helt høj af at knokle i mange timer på arbejdet. Men den type adfærd kan hurtigt have negative konsekvenser på mange andre områder i livet.

Hvis det lyder som dig, kan du erstatte adrenalin-kicket med en motorcykel. Har du ikke allerede et kørekort til motorcykel, skal du ikke bekymre dig. Et motorcykel kørekort pris er ganske overskuelig.

Undgå at blive arbejdsløs

Det er muligt, at en motorcykel kan hjælpe på mange af dine udfordringer, selvom det lyder simpelt. Men forestil dig at du får det adrenalin, du har manglet, ved at ræse afsted på din nye kværn.

Der er forsket meget i mindset og tankens kraft, og dermed også påvist, at med den rette indstilling til dit liv kan du også udrette meget mere. Det kan motorcyklen være et symbol på.

Den giver dig den selvtillid og styrke, du har manglet, så du undgår at skulle i dialog med a-kassen, om hvordan du er stillet, hvis du brænder sammen på arbejdet, og bliver opsagt.

Den situation kan du undgå, hvis du opnår en større tilfredshed med dit liv.

Skab dit eget frirum

Du kan også gå skridtet videre, hvis du har kapaciteten til det, og have din nye motorcykel stående i garagen, som du samtidig giver et ordentligt ansigtsløft. Det kan blive dit eget personlige frirum, hvis du formår at gøre garagen til et rart sted at være. Det kan være du skal installere en varmepumpe for at få smart opvarmning af rummet, så du kan være der hele året rundt. Varmepumpe priser kan du se her.

Gør dig selv den tjeneste at overveje, hvad der skal til, for at du får et frirum i hverdagen. Hvad skal dette fysiske rum indeholde, og hvad skal dit mindset fokusere på. Sådanne overvejelser kan gøre en enorm forskel i dit liv.

Derefter kan du fortsætte refleksionen og tænke over dit arbejdsliv og familieliv, hvordan er balancen her? Er du nærværende, eller kan du ændre på noget? Din familie vil helt sikkert støtte dig i købet af en motorcykel, hvis du kan mærke den kraft, det vil skabe for dig – for det vil også sprede sig til dem omkring dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *