Sådan køber du Bitcoins

Bitcoins har varieret en del i værdi gennem årene, men de seneste par års verdensomspændende pandemi har endnu engang fået den populære kryptovaluta til at vokse.

Vil du gerne vide hvordan du køber Bitcoins og evt. kan komme med om bord inden der kommer endnu en stor stigning i værdien så læs med her.

Start med at oprette din wallet

Uanset om du ønsker at have og bruge Bitcoin som et betalingsmiddel, eller handle dem som aktier, så er det en god ide at have en såkaldt wallet.

Der findes flere forskellige slags, nogle er gratis og andre koster penge. Du kan have dem på din pc, eller din mobile enhed, og de har forskellige funktioner og er kompatible med forskellige systemer, så start med at sætte dig ind i hvilken wallet du skal vælge

Sådan får du Bitcoin

Du kan enten vælge at sælge en vare eller en ydelse, og modtage din betaling i bitcoin, eller også kan du selv købe Bitcoin af nogen du kender der har dem, eller på en Bitcoin børs. Her kan du købe Bitcoin ved brug af dit kreditkort, eller ved at overføre penge fra din bankkonto. 

 

Det kan du alt sammen læse lidt mere om her https://kryptomaten.dk/koeb-bitcoin-med-kreditkort/.

Vælg den rette krypto valuta børs

Hvis du er interesseret i at købe og handle med Bitcoins kan det også være du er interesseret i at handle med andre former for kryptovaluta. Uanset hvad så skal du have fundet den børs du ønsker at handle på.

Der findes flere forskellige, og her skal du både kigge på funktionaliteten, brugervenligheden, gebyrer osv. 

 

Det er vigtigt at du sætter dig godt ind i hvordan platformen virker og hvad der passer til dig og dine behov.

Du skal altid huske at der også er risiko for at tabe penge når du handler med Bitcoin og anden kryptovaluta.

1 tanke om “Sådan køber du Bitcoins

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *