Styrk dit barns balance med en bObles donut

Hos bObles handler det om at udvikle børns motoriske kompetencer gennem leg og aktivitet. Her understøttes bevægeglæde og leg med multifunktionelle tumlemøbler, hvor barnets motorik bliver trænet og styrket. bObles tumlemøbler er i enkelte og kvalitetsrige design, så du nemt kan indrette med de forskellige produkter.

Det kendte brand bObles bliver solgt af mange virksomheder, og Little Happy er en af dem. Hos Little Happy kan du købe et bredt udvalg af bObles mange produkter, og herved skabe din egen samling af deres fede multifunktionelle produkter. bObles donut er et kendt produkt fra bObles, og dem kan du også finde på Little happys hjemmeside.

Et nyt univers med bObles donut

Med bObles donut kan du altså skabe en helt ny legeplads for dit barn. Donutten kan bruges til en masse aktiviteter i familien, og vil helt sikkert være et hit hos alle familiemedlemmer. Til børnefødselsdage vil donut være et kæmpe hit, og den vil i hvert fald ikke ligge stille på gulvet.

De forskellige farver og størrelser giver mange muligheder for forskellige måder at indrette hjemmet med donut på. Donut er et perfekt element til en hyggekrog. I stuen kan donut placeres i et hjørne, og så med et tæppe og et par puder har du den ultimative hyggekrog til den lille.

  • Lille donut

Den lille donut er perfekt til når barnet stadig er lille. Den lille kan bruge donutten som en blød og sjov stol, som kan bruges både på værelset og i stuen. Når der skal ses film med familien kan den lille have sjov med at sidde på donutten, og glæde sig over at skulle prøve at holde balancen.

  • Donut

Donut i den almindelige størrelse kan bruges til mindst lige så meget som lille donut. Når man hopper, kan man ikke lade være med at smile og grine, og med donut vil det hurtigt gå op for en. Familien vil elske at sidde på donut, og føle hvordan man kan vippe frem og tilbage.

  • Stor donut

Med stor donut får hele familien en gave. Hele familien kan grine og hoppe med den store donut, og den vil helt sikkert blive et kæmpe hit. Når hvilken som helst donut sættes på højkant har hele familien nu et helt nyt hoppedyr. Så kan i holde konkurrence om hvem der kan holde balancen længst tid, og se hvem der kan få den højeste rekord.

Skab mere leg med donutgyngen

 bObles donut er udviklet og designet så den kan transformeres til en gynge. I alle størrelser kan donut trykkes ned mod gulvet, så der dannes et vakuum. Dette gør, at donut sidder fast, og så er der en helt ny skammel eller stol til familien. Når den sættes sådan, kan i også prøve at se, hvem der kan stå på den længst, og holde balancen længst tid.

Donut gyngen er et genialt element, der gør, at du kan skabe en endnu sjovere legeplads for dit barn. Gyngen kan hænges op både udenfor og indenfor. Dette giver altså også flere muligheder for familien.

Ved at skubbe EVA-skumknappen, der sidder i donutten, ud, kan den erstattes af donugyngen, og så er den klar til at blive hængt op – om det så er indenfor eller udenfor.

Donutgyngen er en kæmpe gave til børnefamilien, og børnene vil elske at kunne gynge og holde balancen på gyngen. Ved hjælp af rebet kan gyngen justeres i højden, og dermed vil den passe til ethvert barn. Hele kroppen bliver stimuleret af gyngen, og så bliver barnets motoriske evner trænet og styrket.

1 tanke om “Styrk dit barns balance med en bObles donut

  1. Binance推荐码 Svar

    Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *