Vær sikret ved ledighed – tab ikke din indtægt helt

Der kan være mange grunde til at du kan risikere at opleve ledighed i løbet af livet, og det kan være mere eller mindre katastrofalt at opleve det, men det du i det mindste kan gøre for dig selv, det er at være godt forberedt på at være ledig, så det ikke bliver helt så stor en katastrofe som det kunne være blevet.

Og det kan virke som noget af en opgave at skulle vælge hvilken a-kasse du skal være medlem af, for der er mange at vælge mellem, i virkeligheden er der mindst 25 forskellige på et hvilket som helst givent tidspunkt, og de lader til på overfladen at levere et produkt der tilnærmelsesvis ligner hinanden.

Den gode nyhed er, at selv om du starter med at vælge en a-kasse, og du senere finder ud af at du hellere vil have en anden, så er det relativt nemt at skifte over, og beholde den anciennitet du ellers har oparbejdet hos den gamle, hvilket vil sige at du ikke taber noget ved at skifte, eller bliver stillet ringere.

Vær godt dækket hvis du skal bruge et nyt mobilselskab

Hvis du er træt af dit gamle mobilselskab, det kan være af mange årsager, de kan have dårlig dækning, det kan være de er for dyre, uanset hvad grunden er, så kan du også altid skifte mobilselskab.

Hvis du kigger på Telmore mobildækning Danmark, så vil du se at de kører på TDC’s netværk, og dermed kan din dækning overalt i landet ikke blive bedre, og da Telmore samtidig er et dansk lavprisselskab, så er du rigtig godt i stand til at få en fremtid med en rigtig god dækning.

Der er mange grunde til at være godt dækket, i og med at vi mennesker ikke har det godt med at være isoleret fra hinanden, hvor det godt kan fremkalde følelser der ligner panik over ikke at kunne komme i kontakt med andre, hvis du befinder dig et sted hvor dækningen ikke kan gøre det.

Der kan være gode muligheder i at lade varer komme til dig

Det kan godt være vi som mennesker ikke bryder os om isolation, men der kan være tidspunkter hvor vi ikke bryder os om at komme ud blandt andre, specielt hvis det handler om at vi samtidig skal udføre en praktisk opgave mens vi gør det

Konkret er der mange mennesker der ser det som en sur pligt at skulle lave en madplan og købe ind, så det ligger lige for at lade varerne komme til dig, i form af at få måltidskasser leveret til døren, du kan tage beslutningen og sammenlign måltidskasser i dag, for at finde noget der lige passer til dig og dit behov.

Du skal ikke tænke på hverken planlægning, indkøb eller kvaliteten af varerne, men kan gå lige til madlavningen lige så snart du kommer hjem, du behøver ikke det der famøse stop på vejen hjem hvor du er træt og uoplagt, sammen med en masse andre der er i samme situation, hvor lunten og tålmodigheden er kort.

1 tanke om “Vær sikret ved ledighed – tab ikke din indtægt helt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *